Tarte aux asperges, ricotta et basilic

Tarte aux asperges, ricotta et basilic

4.1 22 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 parts

Suroviny

  • 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
  • farine pour le plan de travail
  • 150 g de ricotta
  • 2 œufs
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 10 feuilles de basilic frais ciselées
  • 500 g d'asperges vertes coupées en deux dans l'épaisseur
  • 30 g de pignons de pin

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 8 g
Kalorie 715 kJ / 171 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...