Kompatibilní verze
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- du sel
- 800 g de choux de Bruxelles
- 200 g de boulgour
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30min
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15 Min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1 Std. 50 Min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1 Std. 25 Min
Brioche végétalienne aux fruits secs
2h
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1 Std.
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min