Kompatibilní verze
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- du sel
- 800 g de choux de Bruxelles
- 200 g de boulgour
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1 Std.
Bowl de lentilles et légumes verts
40 min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55 min
Tartare de carottes, pommes et noisettes. Crêpe aux épinards à la sauce tomate
1h 30min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 Std.
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min
Blinis de pois chiche et butternut
55 min
Potée de légumes
1h 30min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1h 10 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min