Zařízení & příslušenství
Pivní bulky s čedarem
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 15min.
16 kusů
Suroviny
-
200 gramů čedaru na kousky
-
450 gramů tmavého piva
-
30 gramů másla změklého, plus navíc na vymazání
-
1 balíček instantního droždí, (7–8 gramů)25 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
50 gramů medu
-
600 gramů chlebové pšeničné mouky
-
200 gramů celozrnné pšeničné mouky
-
2 čajové lžičky soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
373.3 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
1137 kJ /
271.7 kcal
Tuk
6.6 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
42.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min.
Pórkovo-sýrový koláč
1hod. 5min.
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15min.
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2hod. 20min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Mrkvové bulky se skyrem
40min.
Low carb květákové slané koláče
1hod. 20min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Mřížkový koláč s tvarohem
1hod. 20min.
Buchty s povidly
2hod. 20min.