Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů lístků bazalky
-
300 gramů goudy na kousky
-
150 gramů rajčatové passaty
-
120 gramů suchého bílého vína
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
párky nebo klobásy nakrájené na kousky, k podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
457.3 mg
Protein
13.2 g
Kalorie
889.9 kJ /
212.7 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Máslové prkénko s citrónem
10min.
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
Žádné hodnocení
Galette s ratatouille
1hod. 30min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Adžika
40min.
Espresso martini
5min.
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Žádné hodnocení
Vitello tonato
2hod.
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.