Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů lístků bazalky
- 300 gramů goudy, na kousky
- 150 gramů rajčatové passaty
- 120 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- párky nebo klobásy, nakrájené na kousky, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 457.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8h 15min
Zelné knedlíky
36 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Sýrové rolky á la Fornetti
45 Min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
Žádné hodnocení
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1 godz. 15 min
Veganský mango sticky rýžový dort
11 Std.
Zeleninové chipsy pečené v troubě (TM6)
Žádné hodnocení