Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů lístků bazalky
-
300 gramů goudy na kousky
-
150 gramů rajčatové passaty
-
120 gramů suchého bílého vína
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
párky nebo klobásy nakrájené na kousky, k podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
457.3 mg
Protein
13.2 g
Kalorie
889.9 kJ /
212.7 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.
Portugalská zelená vejce
50min.
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Salmorejo
10min.
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Ostružinové mističky
12hod. 40min.
Palak Paneer
45min.
Višňové cookies s kokosem
35min.
Avokádové smoothie
30min.
Aïoli
5min.