Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou

Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí

Suroviny

  • 20 gramů lístků bazalky
  • 300 gramů goudy na kousky
  • 150 gramů rajčatové passaty
  • 120 gramů suchého bílého vína
  • 15 gramů kukuřičného škrobu
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • párky nebo klobásy nakrájené na kousky, k podávání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 457.3 mg
Protein 13.2 g
Kalorie 889.9 kJ / 212.7 kcal
Tuk 13.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...