Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů lístků bazalky
- 300 gramů goudy, na kousky
- 150 gramů rajčatové passaty
- 120 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- párky nebo klobásy, nakrájené na kousky, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 457.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí rolky s houbovou náplní
Nessuna valutazione
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Hruškový bezlepkový koláč
Nessuna valutazione
Acai smoothie bowl s banánem a mangem
Nessuna valutazione
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 min
Zabaione
15min
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7 godz. 45 min
Vitello tonato
2h
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Nessuna valutazione
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Nessuna valutazione
Musaka
1h 55min
Plněný lilek po orientálsku
1h 20 min