
Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Příprava 10min
Celkový 30min
6 porcí
Suroviny
-
lístků bazalky20 gramů
-
goudy na kousky300 gramů
-
rajčatové passaty150 gramů
-
suchého bílého vína120 gramů
-
kukuřičného škrobu15 gramů
-
mletého černého pepře¼ - ½ čajové lžičky
-
párky nebo klobásy nakrájené na kousky, k podávání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
212.7 kcal /
889.9 kJ
Protein
13.2 g
Tuk
13.9 g
Sacharidy
5.6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sodík
457.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FONDUE
10 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem
Žádné hodnocení
Rychlá zvěřinová paštika
Žádné hodnocení
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Cheesecake panda
1hod. 30min
Lososové cupcaky s parmazánem
1hod. 40min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1hod. 45min
Višňové cookies s kokosem
35min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min
Bolognese classico
5hod.
Brownies
50min