
Zařízení & příslušenství
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Příprava 10min
Celkový 30min
6 porcí
Suroviny
-
lístků bazalky20 gramů
-
goudy na kousky300 gramů
-
rajčatové passaty150 gramů
-
suchého bílého vína120 gramů
-
kukuřičného škrobu15 gramů
-
mletého černého pepře¼ - ½ čajové lžičky
-
párky nebo klobásy nakrájené na kousky, k podávání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
212.7 kcal /
889.9 kJ
Protein
13.2 g
Tuk
13.9 g
Sacharidy
5.6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sodík
457.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FONDUE
10 recept
Česká republika
Česká republika