Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů lístků bazalky
- 300 gramů goudy, na kousky
- 150 gramů rajčatové passaty
- 120 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- párky nebo klobásy, nakrájené na kousky, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 457.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Caipiroska
5 Min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3 Std. 10 Min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1 Std. 50 Min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20 min
Topinamburové chipsy
35 min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Králík po sicilsku
1h 20min