Rajčatová omáčka s masem (ragú)
TM5 TM6

Rajčatová omáčka s masem (ragú)

4.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 800 gramů rajčat, na čtvrtky
  • 300 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2–3 cm)
    nebo 300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)
  • 300 gramů syrové vepřové klobásy, na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
  • 100 gramů cibule, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře
  • 100 gramů červeného vína
  • 2 čajové lžičky rajčatového protlaku (volitelně)
  • 5 gramů čerstvé bazalky, jen lístky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
774 kJ / 185 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
4 g
Tuk
14 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty