Zařízení & příslušenství
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
10 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)300 gramů hovězího masa na guláš na kostky (2–3 cm)
-
300 gramů syrové vepřové klobásy na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
-
100 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
100 gramů červeného vína
-
2 čajové lžičky rajčatového protlaku (volitelně)
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tuk
14 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Černorybízový nanuk
3hod. 10min.
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min.
Čokoládový koláč
1hod. 30min.
Rychlá rajčatová omáčka
5min.
Krůtí burger
1hod. 30min.
Cuketové lasagne s mletým masem
50min.
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1hod.
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.