Rajčatová omáčka s masem (ragú)

Rajčatová omáčka s masem (ragú)

4.6 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
10 porcí

Suroviny

  • 800 gramů rajčat na čtvrtky
  • 300 gramů hovězího masa na guláš na kostky (2–3 cm)
    300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)
  • 300 gramů syrové vepřové klobásy na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
  • 100 gramů cibule napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře
  • 100 gramů červeného vína
  • 2 čajové lžičky rajčatového protlaku (volitelně)
  • 5 gramů čerstvé bazalky jen lístky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 11 g
Kalorie 774 kJ / 185 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...