
Zařízení & příslušenství
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
10 porcí
Suroviny
-
rajčat na čtvrtky800 gramů
-
hovězího masa na guláš na kostky (2–3 cm)300 gramů
-
syrové vepřové klobásy na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii300 gramů
-
cibule napůl100 gramů
-
stroužek česneku1
-
extra panenského olivového oleje40 gramů
-
soli1 - 1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 - 2 špetky
-
červeného vína100 gramů
-
rajčatového protlaku (volitelně)2 čajové lžičky
-
čerstvé bazalky jen lístky5 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
185 kcal /
774 kJ
Protein
11 g
Tuk
14 g
Sacharidy
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské omáčky
8 recept
Česká republika
Česká republika