Rajčatová omáčka s masem (ragú)

Rajčatová omáčka s masem (ragú)

4.5 11 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
10 porcí

Suroviny

  • rajčat na čtvrtky
    800 gramů
  • hovězího masa na guláš na kostky (2–3 cm)
    300 gramů
    300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)
  • syrové vepřové klobásy na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
    300 gramů
  • cibule napůl
    100 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • extra panenského olivového oleje
    40 gramů
  • soli
    1 - 1 ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    1 - 2 špetky
  • červeného vína
    100 gramů
  • rajčatového protlaku (volitelně)
    2 čajové lžičky
  • čerstvé bazalky jen lístky
    5 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 185 kcal / 774 kJ
Protein 11 g
Tuk 14 g
Sacharidy 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...