Zařízení & příslušenství
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
10 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)300 gramů hovězího masa na guláš na kostky (2–3 cm)
-
300 gramů syrové vepřové klobásy na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
-
100 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
100 gramů červeného vína
-
2 čajové lžičky rajčatového protlaku (volitelně)
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tuk
14 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Švestkový clafoutis
Žádné hodnocení
Jogurtový dezert s borůvkovým přelivem
6hod. 20min.
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Omáčka puttanesca
45min.
Thajské lososové balíčky na páře
45min.
Rychlé hovězí Massaman kari
40min.
Bramborový guláš
1hod. 10min.
Vepřová žebírka s bramborami
Žádné hodnocení
Veganský cheesecake s ovocnou polevou
25hod. 15min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.