
Zařízení & příslušenství
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
10 porcí
Suroviny
-
rajčat na čtvrtky800 gramů
-
hovězího masa na guláš na kostky (2–3 cm)300 gramů
-
syrové vepřové klobásy na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii300 gramů
-
cibule napůl100 gramů
-
stroužek česneku1
-
extra panenského olivového oleje40 gramů
-
soli1 - 1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 - 2 špetky
-
červeného vína100 gramů
-
rajčatového protlaku (volitelně)2 čajové lžičky
-
čerstvé bazalky jen lístky5 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
185 kcal /
774 kJ
Protein
11 g
Tuk
14 g
Sacharidy
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské omáčky
8 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany
10min
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1hod. 50min
Čokoládový beránek s popcornem
1hod. 10min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1hod. 5min
Dušené králičí kousky
1hod.
Banánová přesnídávka s ananasem a kokosem
50min
Musaka
1hod. 55min
Green Emotion (Zelené emoce)
15min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Omáčka puttanesca
45min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min
Boloňské ragú
1hod. 15min