Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih
TM6 TM5

Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 1000 g kerang hijau segar dengan cangkang
  • 2 sdt garam laut
  • 50 g minyak zaitun
  • 6 siung bawang putih besar
  • 15 g mustar Dijon
  • 100 g air ditambah ekstra untuk rendaman
  • 1 sdm sari lemon
  • 30 sdm white wine
  • daun ketumbar segar cincang kasar, untuk hiasan
  • roti kering, untuk penyajian

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
341.5 kcal / 1428.6 kJ
Protein
30.2 g
Tuk
18.2 g
Sacharidy
11.4 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sodík
1699.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše