Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih

Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
4 porsi

Suroviny

  • kerang hijau segar dengan cangkang
    1000 g
  • garam laut
    2 sdt
  • minyak zaitun
    50 g
  • siung bawang putih besar
    6
  • mustard Dijon
    15 g
  • air ditambah ekstra untuk rendaman
    100 g
  • sari lemon
    1 sdm
  • white wine
    30 sdm
  • daun ketumbar segar cincang kasar, untuk hiasan
  • roti kering, untuk penyajian

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 1699.5 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 1428.6 kJ / 341.5 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše