
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g kerang hijau segar dengan cangkang
- 2 sdt garam laut
- 50 g minyak zaitun
- 6 siung bawang putih besar
- 15 g mustar Dijon
- 100 g air ditambah ekstra untuk rendaman
- 1 sdm sari lemon
- 30 sdm white wine
- daun ketumbar segar cincang kasar, untuk hiasan
- roti kering, untuk penyajian
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 341.5 kcal / 1428.6 kJ
- Protein
- 30.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Sodík
- 1699.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Tim Ikan ala Kanton
40min
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Žádné hodnocení
Tuna avocado bowl
45min
Mango salmon bowl
40min
Tumis Udang
15min
Oseng Ikan Utuh
20min
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení