
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g ikan ekor kuning (2 ikan ukuran kecil, panjang berkisar 18-20 cm), dibuang sisik dan isi perutnya, dibersihkan dan dikeringkan dengan tisu dapur
- 2 sdt garam
-
100
g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
nebo 100 g mirin - 15 g kecap asin
- 10 g kecap hitam
- 15 g gula
- 25 g minyak wijen hitam, dipanggang
- 15 g jahe segar iris-iris
- 2 tangkai daun bawang dicincang
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 589 kcal / 2466 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 2877 mg
Alternativní recepty
Sambal petai udang
20min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Žádné hodnocení
Tuna avocado bowl
45min
Mango salmon bowl
40min
Tumis Udang
15min
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení
Bubur Jagung dan Udang
Žádné hodnocení