Zařízení & příslušenství
Oseng Ikan Utuh
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 porsi
Suroviny
-
ikan ekor kuning (2 ikan ukuran kecil, panjang berkisar 18-20 cm), dibuang sisik dan isi perutnya, dibersihkan dan dikeringkan dengan tisu dapur500 g
-
garam2 sdt
-
100 g mirinarak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
kecap asin15 g
-
kecap hitam10 g
-
gula15 g
-
minyak wijen hitam, dipanggang25 g
-
jahe segar iris-iris15 g
-
daun bawang dicincang2 tangkai
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
2877 mg
Protein
59 g
Kalorie
2466 kJ /
589 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu Eksplorasi Thermomix®️
34 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon Teriyaki
20min.
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Tim Ikan ala Kanton
40min.
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Žádné hodnocení
Tuna avocado bowl
45min.
Mango salmon bowl
40min.
Tumis Udang
15min.
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení