Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
- 4 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
- 2 carrots, sliced 1 cm (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, sliced 1 cm (approx. 60 g)
- 1 courgette, sliced 1 cm (approx. 200 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 2 bay leaves
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 300 g water, hot
- 480 g tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 19.8 g
Alternativní recepty
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Arbroath Smokie Soup
40min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Ratatouille
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min