Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 39 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved
    200 g
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillets, in oil drained
    2
  • lemon finely grated zest only
    1
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    35 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • preserved red peppers sliced (1 cm)
    200 g
  • olive oil
    2 Tbsp
  • sea bass fillets (approx. 90 g each)
    4

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 471 kcal / 1960 kJ
Protein 29 g
Tuk 29 g
Sacharidy 20 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 1225 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...