Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
TM6 TM5

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
  • 1 garlic clove
  • 2 anchovy fillets, in oil, drained
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
  • 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil
  • 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1960 kJ / 471 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
20 g
Tuk
29 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
1225 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty