Kompatibilní verze
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Alternativní recepty
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Prawn Saganaki
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min