
Zařízení & příslušenství
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
471 kcal /
1960 kJ
Protein
29 g
Tuk
29 g
Sacharidy
20 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
1225 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Autumn Dinners
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko