
Kompatibilní verze
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil drained
- 1 lemon finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 471 kcal / 1960 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Alternativní recepty
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Ratatouille
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min