Kompatibilní verze
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Alternativní recepty
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Prawn Saganaki
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min