Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle a metà
- 120 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 1000 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta tipo ditalini o pasta di formato piccolo per minestre
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva (volitelně)
- 6 foglie di basilico fresco
- 6 - 18 cucchiaini di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Passato di verdure
50min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Zuppa di verdure
25min
Cavolfiori gratinati
50min
Polpette al sugo
45min
Minestrone
45min
Purè di patate
50min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestrone
45min
Piselli al prosciutto
20min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Fagiolini al pomodoro
55min