Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle a metà
- 120 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 1000 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta tipo ditalini o pasta di formato piccolo per minestre
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva (volitelně)
- 6 foglie di basilico fresche
- 6 - 18 cucchiaini di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Vellutata di verdure
40 menit
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Polpette al sugo
45 min
Purea di patate
45 min
Verdure al vapore
20 min
Passato di verdure
35min
Minestrone
45 min
Purè di patate
50min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Minestrone
45 min
Zuppa di verdure
25min
Sugo alla bolognese
3h 15 min