Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 730 g di acqua
- 300 g di funghi champignon freschi, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di scalogno, a pezzi
- 10 g di burro, a pezzi
- 100 g di spinaci baby freschi
- 320 g di riso Carnaroli (tipo Carnaroli, cottura 17-18 min.)
- 60 g di vino bianco
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l),
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1010 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto ai funghi
30 min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Pasta con crema di fave e salmone
35 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto ai funghi
35 min