Zařízení & příslušenství
Masa para empanadillas
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
1125 g
Suroviny
-
230 g de aceite de oliva virgen extra
-
230 g de vino blanco
-
750 g de harina de repostería
-
1 ¼ cucharadita de sal
-
aceite para freír
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1125 g
Sodík
2938 mg
Protein
61.7 g
Kalorie
20656 kJ /
4937 kcal
Tuk
234.5 g
Vláknina
12.8 g
Nasycený tuk
36.2 g
Sacharidy
591 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cocina fácil y saludable
196 recepty/-ů
Španělsko
Španělsko
Mohlo by se vám také líbit...
Baguette
3hod. 45min.
Empanada de bonito
1hod. 20min.
Masa para empanada con levadura
1hod. 20min.
Masa básica de pizza
1hod.
Brioche
8hod.
Hojaldre rápido
2hod.
Tarta de manzana
1hod.
Pizza margarita
1hod. 45min.
Pan rústico
2hod.
Pan básico
3hod. 45min.
Empanada gallega de manzana
3hod. 45min.
Bizcocho de limón
2hod.