Bacalhau da alentejana

Bacalhau da alentejana

4.8 77 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 doses

Suroviny

  • azeite mais q.b. p/ regar
    100 g
  • dentes de alho
    4
  • coentros cortados em pedaços, mais q.b. só as folhas p/ guarnecer
    60 g
  • tomate-cereja amarelo cortado em metades
    150 g
  • tomate-cereja preto cortado em metades
    150 g
  • tomate-cereja vermelho cortado em metades
    150 g
  • sal
    2 c. chá de
  • vinagre
    50 g
  • água
    1000 g
  • batatinha nova pequena
    650 g
  • posta de bacalhau demolhado
    900 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 17005.4 mg
Protein 147.6 g
Kalorie 4493.5 kJ / 1074 kcal
Tuk 33.6 g
Vláknina 11.3 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 42.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...