Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 4 dentes de alho
- 60 g coentros cortados em pedaços, mais q.b. só as folhas p/ guarnecer
- 150 g tomate-cereja amarelo cortado em metades
- 150 g tomate-cereja preto cortado em metades
- 150 g tomate-cereja vermelho cortado em metades
- 2 c. chá de sal
- 50 g vinagre
- 1000 g água
- 650 g batatinha nova pequena
- 900 g posta de bacalhau demolhado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4493.5 kJ / 1074 kcal
- Protein
- 147.6 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Sodík
- 17005.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de frango com grão e batata-doce
50min
Guisado de peru com alho
45min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1u.
Feijoada de atum fresco
40min
Jambalaya com chouriço, camarão e manga
3h
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1h 10 min
Sopa de couve com almôndegas de aves
50min
Frango e legumes da época na frigideira
1 Std. 20 Min
Salada de grão e bacalhau
1u.
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10 min
Bacalhau à Zé do Pipo
1u.