
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g salsa mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g sobras de pão partido em pedaços
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 500 g carne de vaca picada
- 2 c. chá de mostarda
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ovo
- 300 g cenoura
- 50 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 400 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 50 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 c. chá de orégãos
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 200 g feijão-verde cortado em juliana
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 548.9 kcal / 2296.5 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Tuk
- 33.6 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Sodík
- 957.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Empadão de atum
1h 10min
Salada de arroz com atum
35min
Frango com arroz à Bracarense
1h
Fusilli com frango no forno
35min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8h 30min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min
Arroz de frango
50min
Arroz de cenoura
30min
Frango à Gomes de Sá
1h 20min