Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g sobras de pão partido em pedaços
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 500 g carne de vaca picada
- 2 c. chá de mostarda
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ovo
- 300 g cenoura
- 50 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 400 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 50 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 c. chá de orégãos
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 200 g feijão-verde cortado em juliana
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2296.5 kJ / 548.9 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 957.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1hod. 10min
Frango com arroz à Bracarense
1h
Arroz de frango
50 min
Arroz de miúdos
12h 40min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Empadão de atum
1hod. 10min
Arroz de cenoura
30min
Empadão de frango com caril
1h 15min
Salada de cuscuz com beringela
30min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min