Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 postas de bacalhau demolhado
- 500 g água
- 3 ovos
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 10 g vinagre
- 30 g coentros
- 4 dentes de alho
- 520 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1575.5 kJ / 376.6 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 3034.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Fusilli com frango no forno
35min
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1u. 20min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Migas de couve e feijão frade
30min
Salada de arroz com atum
35min
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1u. 45min
Salada de massa de verão
30min
Atum fresco com feijão-verde
30min
Empadão de couve-flor
1h 35min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min
Baguetes com pasta de atum
30min