Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine de blé
- 5 g de levure chimique
- 40 g de beurre, et un peu pour le gaufrier (facultatif)
- 10 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 1 pincée de sel
- 200 g de fromage à raclette, coupé en gros morceaux
- 400 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 4 pommes de terre, coupées en rondelles
- 4 c. à soupe de crème épaisse, 5-15% m.g.
-
4
tranches de jambon blanc (voir "Conseil(s)")
nebo 4 tranches de jambon serrano (voir "Conseil(s)") - fromage à raclette, fondu pour le service (voir "Conseil(s)") (volitelně)
- cornichons, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3975.5 kJ / 950 kcal
- Protein
- 49.5 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1781.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramen carbonara
25min
Mac and cheese
35 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 godz. 10 min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min
Tarte croustillante au brie
50 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Gaufres au chèvre frais
1h 40 min
Tourte au camembert
3h
Gaufres au chorizo et au fromage
30 min