Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine de blé
- 5 g de levure chimique
- 40 g de beurre, et un peu pour le gaufrier (facultatif)
- 10 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 1 pincée de sel
- 200 g de fromage à raclette, coupé en gros morceaux
- 400 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 4 pommes de terre, coupées en rondelles
- 4 c. à soupe de crème épaisse, 5-15% m.g.
-
4
tranches de jambon blanc (voir "Conseil(s)")
nebo 4 tranches de jambon serrano (voir "Conseil(s)") - fromage à raclette, fondu pour le service (voir "Conseil(s)") (volitelně)
- cornichons, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3975.5 kJ / 950 kcal
- Protein
- 49.5 g
- Sacharidy
- 84.8 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1781.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1u. 40min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Tarte croustillante au brie
50 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Gaufres au chorizo et au fromage
30 min
Tourte au camembert
3 Std.
Croziflette
1 Std. 25 Min
Samoussas au fromage
30 min
Galette bacon et champignons à la crème
50 min
Ramen carbonara
25 min
Risotto crémeux au camembert
35 min