![Bollo portugués (Fogaça) Bollo portugués (Fogaça)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32F9D96F-EF4C-49A8-9092-A7B58EF1837F/Derivates/6EFA0CC6-5816-4CF1-B6A4-2074E330A373.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 100 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de fuerza
Bollo portugués
- 120 g de azúcar
- 90 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 3 huevos
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 25 g de vino de Oporto
- 400 g de harina de fuerza
- ½ - 1 cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1195 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 32.8 mg
Alternativní recepty
Tarta de chocolate y sandía
2h 20min
Menú: Pasta con pollo. Ensalada templada. Bizcocho de chocolate.
1h
Bocaditos de manzana y nueces
50 мин.
Batido de chocolate para una piel radiante
10min
Medias lunas veganas con relleno de nuez
2 Std. 10 Min
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4 godz.
Pizza de chuches
1u. 40min
Cerdo asado
29 godz. 20 min
Buñuelos de plátano
30min
Galletas de avellana y chocolate
35min
Pan de Viena con chorizo
45min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15 min