Bollo portugués (Fogaça)

Bollo portugués (Fogaça)

4.3 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 raciones

Suroviny

Esponja
  • 100 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de harina de fuerza
Bollo portugués
  • 120 g de azúcar
  • 90 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 3 huevos
  • 2 cucharaditas de piel de limón rallada
  • 25 g de vino de Oporto
  • 400 g de harina de fuerza
  • ½ - 1 cucharadita de canela molida
  • 1 pellizco de sal

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 32.8 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 1195 kJ / 285 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 44.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...