Bollo portugués (Fogaça)

Bollo portugués (Fogaça)

4.3 4 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
12 raciones

Suroviny

Esponja
  • de agua
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de harina de fuerza
    150 g
Bollo portugués
  • de azúcar
    120 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    90 g
  • huevos
    3
  • de piel de limón rallada
    2 cucharaditas
  • de vino de Oporto
    25 g
  • de harina de fuerza
    400 g
  • de canela molida
    ½ - 1 cucharadita
  • de sal
    1 pellizco

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 285 kcal / 1195 kJ
Protein 7.9 g
Tuk 8.2 g
Sacharidy 44.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sodík 32.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...