Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de frijol
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 200 g de agua
Rollo
- 30 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 chiles serranos, sin semillas y sin tallo, en trozos
- 100 g de jitomate, (huaje rojo)
- 75 g de carne seca, deshebrada
- 6 huevos
- 60 g de leche entera
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1373.6 kJ / 328.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 372.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo
25 min
Sopa de fideo TM6
35 min
Arroz a la mexicana
50 min
Tradicional sopa de fideo
35 min
Caldo de res
1h 15min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Arroz rojo
1h 25min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Sopa de albóndigas
50 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Menudo de res rojo
6h
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1 godz. 30 min