Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de jitomate
- 500 g de filetes de res, en cubos
- 40 g de aceite
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 100 g de pasas
- 1 ½ cucharadita de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de pimienta aleppo
- ¼ cucharadita de canela en polvo
- 1 pizca de clavo de olor, molido
- 12 hojas de lechuga francesa
- 700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1037 kJ / 247 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Res con almendras
40 Min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 Min
Pollo en chile mulato
30 Min
Res con chile estilo tailandés
30 Min
Rollo de carne bajo en sodio
1u.
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 Min
Filete relleno
40 Min
Pechugas rellenas de manzana y brie
45 Min
Pollo balsámico con salteado verduras
30 Min
Ensalada de pollo con quinoa
40 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Pescado con adobo
1u.