Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla, en trozos
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 20 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 40 g de vinagre de sidra
- 80 g de mostaza a la antigua
- 3 chuletas de cerdo, con hueso naturales, (aprox. 180 g c/u), 1.5 cm de grosor
- agua, para sumergir las bolsas
- 1300 g de agua (aprox.), asegurése que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 40 g de crema ácida
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 80 g de apio nabo, pelado
- 2 manzanas verdes
- 150 g de endivias belgas
- 1 cda de aceite vegetal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1857 kJ / 443 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo
35 Min
Sopa de lima yucateca
40 min
Pescado a la talla
40 min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1j 30 menit
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1h 10 min
Cordero con costra a la italiana
5h
Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras
5h
Rollo de carne bajo en sodio
1j
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Entomatado de res con verdolagas
1j
Pay de limón express
15min
Filete de res en salsa de chile morita
40 min