Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
TM6 TM5

Polenta Bites with Caponata or Berry Compote

4.2 ( 12 hodnocení )

Suroviny

Polenta Bites

  • 20 g unsalted butter diced
  • 300 g milk
  • 300 g water
  • 2 pinches fine sea salt
  • 160 g polenta gluten-free

Caponata

  • 80 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 180 g courgettes diced (1 cm)
  • 180 g aubergine diced (1.5 cm)
  • 60 g celery sliced ​​(5 mm)
  • 180 g yellow peppers deseeded and diced (1.5 cm)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 20 g raisins
  • 50 g pitted green olives halved lengthways
  • 1 Tbsp pickled capers
  • 20 g white wine vinegar
  • 10 g brown sugar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 sprigs fresh basil leaves roughly chopped

Mixed Berry Compote

  • 250 g frozen mixed berries
  • 50 - 80 g water to taste
  • 5 g cornflour
  • 30 - 40 g caster sugar to taste
  • 1 tsp vanilla sugar (volitelně)
  • unsalted butter for frying
  • toasted pine nuts for garnishing (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
372.7 kcal / 1559.5 kJ
Protein
7.9 g
Tuk
18.4 g
Sacharidy
49.1 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sodík
604 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty