Kompatibilní verze
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2130 kJ / 510 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 640 mg
Alternativní recepty
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Green egg whites and ham omelette
35 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.