Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
TM6 TM5

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

4.9 (19 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
  • 90 g honey
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 g lime juice
  • 500 g fresh boneless salmon fillets
  • 65 g doongara rice, brown (see Tips)
  • 1000 g water
  • 200 g frozen shelled edamame beans
  • 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion/green onion, thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds, toasted

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2130 kJ / 510 kcal
Protein
37.8 g
Sacharidy
39.5 g
Tuk
22.5 g
Nasycený tuk
5.8 g
Vláknina
5 g
Sodík
640 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty