Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

4.9 27 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
4 portions

Suroviny

  • salt-reduced soy sauce gluten free
    60 g
  • honey
    90 g
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • lime juice
    10 g
  • fresh boneless salmon fillets
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    65 g
  • water
    1000 g
  • frozen shelled edamame beans
    200 g
  • continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
    2
  • lemon juice
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • spring onion/green onion thinly sliced
    1
  • sesame seeds toasted
    2 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 510 kcal / 2130 kJ
Protein 37.8 g
Tuk 22.5 g
Sacharidy 39.5 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sodík 640 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...