Kompatibilní verze
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2130 kJ / 510 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 640 mg
Alternativní recepty
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min