Zařízení & příslušenství
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
salt-reduced soy sauce gluten free60 g
-
honey90 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lime juice10 g
-
fresh boneless salmon fillets500 g
-
doongara rice brown (see Tips)65 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans200 g
-
continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion/green onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
640 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2130 kJ /
510 kcal
Tuk
22.5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
39.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Creole jambalaya
1hod.
Souvlaki lamb couscous salad
25min.
Quick pulled pork in beer sauce
35min.
Tex-Mex chicken casserole
45min.
"Moussaka" bowl
45min.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min.
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min.
Nourish bowl (Diabetes)
55min.
Shichimi togarashi seasoning
1hod. 10min.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1hod.
Chicken and avocado risoni salad
40min.