Zařízení & příslušenství
Červená smetanová čočka
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce másla
-
250 gramů červené čočky
-
2 špetky soli podle chuti
-
250 gramů vody
-
200 gramů smetany nejlépe 12%
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
34.6 g
Kalorie
2909 kJ /
695 kcal
Tuk
27.3 g
Vláknina
14.4 g
Sacharidy
80.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min.
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Rizoto s kari a mrkví
30min.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min.
Bramborové curry s květákem
1hod. 10min.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Kroupy se žampióny
55min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.
Dušená mrkev
20min.