Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů cibule, napůl
- 4 stroužků česneku
- 20 gramů vepřového sádla
- 200 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti plece, na kostičky, osolené a opepřené
- 2 čajové lžičky červené papriky, sladké
- 600 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 700 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na kostičky
- 1 kus rajčatového protlaku, většího
- 1 ½ čajové lžičky majoránky, sušené
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1953 kJ / 466 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Bramborový guláš
1 godz. 10 min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1ωρ.
Fazolový guláš s klobásou
11h 25 min
Katův šleh
35 menit
Paprikový guláš na červeném víně
1 godz. 25 min
Guláš z vepřové panenky
40 menit
Bramborový guláš s párkem
40 menit
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 menit
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1ωρ.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min