Zařízení & příslušenství
Čokoládové makronky s pomerančovo-čokoládovou ganache
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod. 30min.
30 kusů
Suroviny
Pomerančovo-čokoládová ganache
-
160 gramů hořké čokolády na kousky
-
125 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
15 gramů nastrouhané pomerančové kůry z 1 bio pomeranče
-
25 gramů máslo na kousky
-
10 gramů pomerančového likéru
Čokoládové makronky
-
100 gramů loupaných mandlí (viz Tip)
-
85 gramů moučkového cukru
-
15 gramů kakaa
-
ocet pro odmaštění mixovací nádoby
-
100 gramů bílků (viz Tip)
-
100 gramů krupicového cukru
-
2 špičky nože potravinářského barviva (jahodově červená gelová barva)
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
2 mg
Protein
1 g
Kalorie
366 kJ /
87 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Makronky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 Min
Kokosová ganache na makronky
3 Std. 15 Min
Citrónové makronky s lemon curd a jogurtovou ganache
2 Std. 30 Min
Makové makronky s malinovým krémem
2 Std. 30 Min
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2 Std. 30 Min
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2 Std. 30 Min
Růžové makronky s jahodovou ganache
2 Std. 30 Min
Základní recept na makronky (krok za krokem)
1 Std. 30 Min
Karamely
2 Std.
Maracujovo-čokoládová ganache
3 Std. 10 Min
Banánovo-jogurtová ganache na makronky
3 Std. 10 Min
Malinové makronky
26 Std.