
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filety hovězí svíčkové (à 180–200 gramů, 3 cm silné)
- 2 čajové lžičky soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- voda na ponoření sáčků
- 1400 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - 50 gramů šalotky
- 1 - 2 snítky čerstvého estragonu jen lístky
- 50 gramů suchého bílého vína
- 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 200 gramů másla na kousky
- 4 žloutky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 698 kcal / 2926 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 56 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14hod.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2hod. 5min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min