Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise

4.7 15 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 2hod. 20min
4 porce

Suroviny

  • filety hovězí svíčkové (à 180–200 gramů, 3 cm silné)
    4
  • soli
    2 čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¾ čajové lžičky
  • čerstvého tymiánu
    4 snítky
  • voda na ponoření sáčků
  • vody (přibližně)
    1400 gramů
  • citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    30 gramů
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • šalotky
    50 gramů
  • čerstvého estragonu jen lístky
    1 - 2 snítky
  • suchého bílého vína
    50 gramů
  • bílého vinného octa
    1 polévková lžíce
  • másla na kousky
    200 gramů
  • žloutky
    4

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 698 kcal / 2926 kJ
Protein 46 g
Tuk 56 g
Sacharidy 1 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 32 g
Sodík 93 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...