Zařízení & příslušenství
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
Příprava 25min
Celkový 2hod. 20min
4 porce
Suroviny
-
filety hovězí svíčkové (à 180–200 gramů, 3 cm silné)4
-
soli2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře¾ čajové lžičky
-
čerstvého tymiánu4 snítky
-
voda na ponoření sáčků
-
vody (přibližně)1400 gramů
-
citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)30 gramů
-
šalotky50 gramů
-
čerstvého estragonu jen lístky1 - 2 snítky
-
suchého bílého vína50 gramů
-
bílého vinného octa1 polévková lžíce
-
másla na kousky200 gramů
-
žloutky4
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
698 kcal /
2926 kJ
Protein
46 g
Tuk
56 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
32 g
Sodík
93 mg