Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di vongole, fresche e pulite
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle rosse, di cui 150 a metà e 50 g in quarti
- 250 g di peperoni rossi, puliti dai semini di cui 200 g a metà e 50 g a pezzi (3 cm)
- 500 g di patate, pelate (se necessario dividerle a metà)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 10 g di sale
- 1200 g di orata eviscerata e pulita
- 500 g di gamberi crudi di media grandezza, puliti ed eviscerati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3188.1 kJ / 762 kcal
- Protein
- 75.3 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1700.5 mg
Alternativní recepty
Anolini
14 Std.
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1 Std.
Menù: Risotto ai gamberi; Spiedini di pesce e Mousse di ricotta e cioccolato (Bimby Friend)
1 Std.
Entrecote con risotto ai funghi
40 Min
Pizza turca - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Pollo ripieno alle mandorle
2 Std.
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Burger di gamberi
30 Min
Biscotti omini di pan di zenzero al cioccolato
35 Min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1 Std.
Brutti ma buoni di patate
55 Min