Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for water bath
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil
- 2 avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
- 30 g lemon juice
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 800 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 328 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Gazpacho
1h 15min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Red Cabbage and Chicken Salad
40min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min