Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dill-Joghurt-Dressing
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne und etwas mehr zum Garnieren
- 60 g Olivenöl
- 25 - 30 g Dill, abgezupft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 20 g Zitronensaft
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Kartoffel-Spargel-Salat
- 1300 g Wasser
- 5 Eier
- 600 g Frühkartoffeln, klein, halbiert
- 400 g grüner Spargel, in Stücken (3 cm)
- 150 g Salatgurke, in Scheiben (2 mm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2247 kJ / 537 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 599 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1h 30min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1h 30min
Chicoréesalat mit Süßkartoffel-Bärlauch-Dressing
45min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Brennnessel-Gemüsesuppe mit Gewürz-Croûtons
1h
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h