Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de ricotta
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 1 blanc d'œuf
- 70 g d'eau
- 1 pincée de sel
La farce
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 jaune d'œuf
- 1 pistil de safran
- 25 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- sucre glace maison, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 376.9 kJ / 89.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 68.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain au sarrasin et aux graines
2 godz. 35 min
Confit de tomates cerise rôties au miel
45min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1h 25min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40 min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 Std. 30 Min
Sapin de Noël apéro
1 godz.
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 godz.
Buns aux légumes et fromage
3 Std. 45 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Financiers pistache et framboise
35 min
Gros beignets à la compote de pommes
3 Std. 40 Min