
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de ricotta
La pâte
- 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 1 blanc d'œuf
- 70 g d'eau
- 1 pincée de sel
La farce
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 jaune d'œuf
- 1 pistil de safran
- 25 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- sucre glace maison pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 89.8 kcal / 376.9 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 68.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stollen
3 Std. 45 Min
Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu
1 Std.
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Rillettes de dorade
15 Min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3 Std. 40 Min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1 Std. 25 Min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 Min
Pain torsadé au kamut
4 Std. 10 Min
Biscuits glacés aux fraises
2 Std. 20 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 Std. 35 Min
Moelleux citron-myrtille
1 Std. 5 Min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
50 Min