Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de ricotta
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 1 blanc d'œuf
- 70 g d'eau
- 1 pincée de sel
La farce
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 jaune d'œuf
- 1 pistil de safran
- 25 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- sucre glace maison, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 376.9 kJ / 89.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 68.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baklava doré
25 godz. 25 min
Tarte à gros bords
1h 50min
Roulé de saumon au houmous
40 Min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 min.
Couronne des rois espagnole
3h
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25 min.
Crème pâtissière au caramel
50 min.
Moelleux citron-myrtille
1u. 5min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 Min
Tarte briochée aux abricots
3h 10min
Biscuits au citron
55 Min
Gâteau moelleux au citron
1h