Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)

Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)

3.8 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
25 pièces

Suroviny

  • 500 g de ricotta
La pâte
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 25 g de beurre
  • 1 blanc d'œuf
  • 70 g d'eau
  • 1 pincée de sel
La farce
  • 80 g de sucre en poudre
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 pistil de safran
  • 25 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
  • sucre glace maison pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 68.8 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 376.9 kJ / 89.8 kcal
Tuk 3.5 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...