Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 890.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Marinade coréenne pour le porc
5 Min
Bouillon de pelures d'oignon
1 Std. 5 Min
Soupe pho aux restes de poulet
2h 55min
Pisco sour
10min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Riz au lait (Arroz con leche)
3h
Poulet thaï et riz gluant
8 Std. 40 Min
Les loukoums à la rose de la sorcière blanche
4h 30min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min