Kompatibilní verze
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre blond
- 10 feuilles de verveine (fraîche ou séchée)
- les graines d'1 gousse de vanille
- 250 g de rhubarbe épluchée, en tronçons d'1 cm
- 350 g de fraises, coupées en quatre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 15 g de sucre vanillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 325 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Gaspacho de carotte
1 godz. 40 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20min
Gougères à la mousse de saumon
25u. 35min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Semifreddo (parfait glacé)
9 Std.
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 godz. 10 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 godz.
Terrine de fromage frais aux herbes
2 godz. 20 min
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min