Kompatibilní verze
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1135 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20min
Sous-vide magrets de canard
2h
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12u. 25min
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2u. 20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15 min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Chutney d'oignon rouge
24h
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2u. 20min