Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

4.6 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
2 portions

Suroviny

La sauce aigre-douce à la cerise
  • 60 g de sucre en poudre
  • 60 g de vinaigre de vin rouge
  • 300 g de cerises fraîches ou surgelées
  • 200 g de fond de veau
Le magret
  • 1800 g d'eau
  • 1 magret de canard avec la peau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1135 mg
Protein 53 g
Kalorie 2887 kJ / 687 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 57.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...