Kompatibilní verze
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1135 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4hod.
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2 Std.
Crevettes sautées au porto
30min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min