Coniglio con patate  e peperoni

Coniglio con patate e peperoni

4.3 42 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate e asciugate (rosmarino, timo, salvia)
    1 mazzetto
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    800 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • spicchio di aglio privato dell'anima
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di carne di coniglio in pezzi
    900 g
  • di pepe bianco macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di sale + q.b.
    5 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    200 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino
  • di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 569.5 kcal / 2382.8 kJ
Protein 50.5 g
Tuk 22.4 g
Sacharidy 41.9 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sodík 660.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...