Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate e asciugate (rosmarino, timo, salvia)
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 660.5 mg
Alternativní recepty
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Stufato di coniglio con verdure
1h
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 Std. 25 Min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min