Kompatibilní verze
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 10 foglie di menta fresca grandi, lavate e asciugate
-
1
spicchio di aglio
nebo 1 cipollotto piccolo a pezzi - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 peperoni spellati (vedere consiglio)
- 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva, a piacere + q.b. per condire
- 1500 g di acqua
- 240 g di pasta corta a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4028 kJ / 962.7 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Sacharidy
- 183.3 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 51.7 g
- Sodík
- 292.7 mg
Alternativní recepty
Pesto di melanzane
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto di carote e noci
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2 Std.
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Penne peperoni e noci
35min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min