Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 64.9 g
- Nasycený tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1334.5 mg
Alternativní recepty
Pasta panna e salmone
30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Focaccia di patate in padella
1h
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 Min
Filetti di salmone con patate e zucchine (TM6)
1 godz. 15 min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h