Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 64.9 g
- Nasycený tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1334.5 mg
Alternativní recepty
Rotolo di frittata
45 min
Spaghetti alla checca
40 min
Frullato viola
10 Min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Bortellina
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Pasta panna e salmone
30 min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min