
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di tonno fresco a tocchi (3 cm circa)
- farina tipo 00 q.b.
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle rosse di Tropea a fette (0.5 cm circa)
- 40 g di aceto bianco
- 10 g di sale
- 30 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 428 kcal / 1790.8 kJ
- Protein
- 41.6 g
- Tuk
- 21.7 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 1036.8 mg
Alternativní recepty
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1hod.
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1hod.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1hod.
Triglie in salsa piccante
30min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Pesce spada all'arancia
40min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1hod.
Pesce spada al salmoriglio
5min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min