Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di tonno fresco a tocchi (3 cm circa)
- farina tipo 00 q.b.
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle rosse di Tropea a fette (0.5 cm circa)
- 40 g di aceto bianco
- 10 g di sale
- 30 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1790.8 kJ / 428 kcal
- Protein
- 41.6 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1036.8 mg
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1u.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1u.
Turbanti di spigola e arancio
1u.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min