Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 700 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di vongole fresche, pulite
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato (volitelně)
- fette di pane tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 634.8 kJ / 151.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 364.8 mg
Alternativní recepty
Gamberoni in guazzetto
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Insalata nizzarda
30min
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1 godz. 20 min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h