Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 700 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di vongole fresche, pulite
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato (volitelně)
- fette di pane tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 634.8 kJ / 151.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 364.8 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 Std.
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Lasagna di pesce e piselli
1 Std. 5 Min
Gamberi e calamari speziati
20 Min
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Sgombro con contorno di verdure
30min