Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto.
- 250 g di funghi champignon cremino interi, senza gambo (vedere consigli)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone solo la scorza
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Bibita ACE (TM6)
6min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25min
Impasto per pane veloce
45 min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1h 10min
Insalata di carote e mele con Feta e noci
20 min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1 Std. 15 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25min
Sciroppo miele e zafferano
1h
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h
Crema di whisky
2h
Arancia in sciroppo di chiodi di garofano
1h