Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min
Polévka z kopřiv
40 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Vývar z červené řepy
4h 15min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Červená smetanová čočka
15 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Polévka z červené řepy
40 min