Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kroupový salát s rajčaty
45min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min
Pomalu vařená cizrna
14h 40 min.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Houbovo-cizrnová směs
9 godz.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Vařený bulgur
35min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Dušená mrkev
20min