Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařený bulgur
35 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 Min
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 Min
Treska s kroupotem
50 Min
Vařené jáhly
45 Min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Moravské zelí
25 Min