Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g de agua
- 800 g de patatas en trozos grandes y regulares (aprox. 5x5 cm)
- 700 g de zanahoria en trozos (aprox. 4 cm)
-
250
g de guisantes frescos
nebo 250 g de guisantes congelados - 30 g de mantequilla en trozos
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de nuez moscada molida
Bechamel
- 40 g de mantequilla en trozos
- 500 g de leche
- 40 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1587 kJ / 379 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 742.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Tortitas de patatas con crema de hierbas y salmón ahumado
45 Min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Bombas de patata rellenas de atún
2 godz. 15 min
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1 Std.
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 Min
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40 Min
Fugazzeta rellena
1 Std.
Gratín de pasta con coliflor y queso ahumado
1 Std.
Galette de setas
1 Std.
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.