Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de remolacha cruda pequeñas o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
- 250 g de calabacín con piel, en trozos de 5 cm
- 250 g de mozzarella fresca escurrida, en trozos
- 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 284 kJ / 68 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Crema de lombarda
1u. 40min
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40 min
Guacamole con pimiento asado y pipas de calabaza
1 Std.
Carpaccio de rabanitos con pescado
30 min
Queso vegano rústico con cerveza y cominos
45 min
Jengibre (Pelar)
5 Min
Rollitos de berenjena con crema de zanahoria
15h 5min
Ensalada de cebada con naranja
50 min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25 min
Montaditos de pepino mediterráneo
10 Min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1 Std. 25 Min
Brócoli dorado con salsa de atún
20min