Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de remolacha cruda pequeñas o en trozos de 4,5 x 5,5 cm
- 250 g de calabacín con piel, en trozos de 5 cm
- 250 g de mozzarella fresca escurrida, en trozos
- 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 284 kJ / 68 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Puré de patata (Pelar)
35min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40 Min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10min
Crema de batata con estrellas de anís
45 min
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55 min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Crema de pera con vainilla y jengibre
1h 20 min
Empanadillas de puerro, salmón y queso cremoso
1 godz. 45 min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25min
Bocaditos con gambón
20 min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 min