Merluza con costra de hierbas

Merluza con costra de hierbas

3.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 600 g de lomos de merluza frescos (150 g cada uno)
  • 1 cucharada de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
  • 1 limón
  • 8 - 10 ramitas de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 10 - 12 ramitas de cebollino fresco (en trozos de 2 cm)
  • 3 rebanadas de pan de molde sin corteza, tostadas (aprox. 30 g)
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 200.9 mg
Protein 30.6 g
Kalorie 1035 kJ / 247 kcal
Tuk 7.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 15.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...