Merluza con costra de hierbas

Merluza con costra de hierbas

3.7 6 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de lomos de merluza frescos (150 g cada uno)
    600 g
  • de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
    1 cucharada
  • limón
    1
  • de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
    8 - 10 ramitas
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    8 - 10 ramitas
  • de cebollino fresco (en trozos de 2 cm)
    10 - 12 ramitas
  • de pan de molde sin corteza, tostadas (aprox. 30 g)
    3 rebanadas
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 247 kcal / 1035 kJ
Protein 30.6 g
Tuk 7.2 g
Sacharidy 15.1 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sodík 200.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...