Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 200 g di farina di kamut + q.b.
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo di funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40min
Tagliatelle ai funghi
1u.
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Crema ai funghi e semi di girasole
30min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30 min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2h 5 min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30 min
Bruschette con melanzane
30min
Pasta al pomodoro con chorizo
25min
Lasagne ai funghi
2u.
Ragù di funghi
1h 10min