
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 200 g di farina di kamut + q.b.
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo di funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
- 1 pizzico di sale preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 377 kcal / 1577 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 h 30 min
Bucatini con le canocchie
35 min
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30 min
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
1 h 30 min
Tagliatelle ai funghi
1 h
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 h 30 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 h 30 min