Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 200 g di farina di kamut + q.b.
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo di funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Orecchiette alle cime di rapa
4 godz.
Besciamella (vegan) (senza glutine)
10 min
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45min
Pasta al pomodoro con chorizo
25min
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.