Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)

Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)

4.8 10 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 40min
4 porzioni

Suroviny

Tagliatelle
  • di farina di kamut + q.b.
    200 g
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    100 g
  • di acqua
    150 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Sugo di funghi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
    300 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco (volitelně)
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 377 kcal / 1577 kJ
Protein 12 g
Tuk 14 g
Sacharidy 54 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...