Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cozze fresche pulite
- 300 g di vongole, fresche e pulite
- 200 g di polpo fresco, solo i tentacoli (vedere consigli)
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
½
peperoncino piccante fresco, senza semi
nebo 1 pezzettino di peperoncino secco piccante - 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 6 pomodorini, privati della buccia e tagliati a metà
- 600 g di acqua
- 70 di vino bianco
- 5 g di sale
- 250 g di gamberetti sgusciati
- 250 g di calamari freschi, tagliati a striscioline
Cous cous
- 300 g di cous cous precotto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2361 kJ / 564.3 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 661.7 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 Std. 20 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1 Std.
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25min
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min