
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cozze fresche pulite
- 300 g di vongole, fresche e pulite
- 200 g di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
½
peperoncino piccante fresco senza semi
nebo 1 pezzettino di peperoncino secco piccante - 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 6 pomodorini privati della buccia e tagliati a metà
- 600 g di acqua
- 70 di vino bianco
- 5 g di sale
- 250 g di gamberetti sgusciati
- 250 g di calamari freschi tagliati a striscioline
Cous cous
- 300 g di cous cous precotto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 564.3 kcal / 2361 kJ
- Protein
- 35.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 661.7 mg
Alternativní recepty
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Bowl di riso, avocado e salmone
40min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Crema al limone con fragole
30min
Insalata di farro con tacchino e verdure
40min
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1hod.
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2hod.
Poké Bowl di tonno
40min
Polpo alla Luciana
1hod. 30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3hod. 30min