Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 3 uova (da 60 g)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio di semi di mais + q.b.
- 100 g di latte
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
Farcia
- 8 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 160 g di tonno in scatola, leggermente sgocciolato
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
- 100 g di insalata mista a foglie piccole
- 10 pomodori datterino misti (gialli, rossi e verdi, in quarti
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate sott'olio
- 1 pizzico di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1136 kJ / 271.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 520.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coriandoli dolci
4h 10min
Torta estasi
45min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Crostata salata multicolore
1h
Treccia al salmone
2 Std. 20 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min
Focaccine alla curcuma
4h 30min
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1h
Cracker integrali al rosmarino
2 Std.
Torta ubriaca al vino rosso
2 Std.
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min