Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 3 uova (da 60 g)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio di semi di mais + q.b.
- 100 g di latte
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
Farcia
- 8 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 160 g di tonno in scatola, leggermente sgocciolato
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
- 100 g di insalata mista a foglie piccole
- 10 pomodori datterino misti (gialli, rossi e verdi, in quarti
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate sott'olio
- 1 pizzico di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1136 kJ / 271.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 520.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Ciambella abbraccio
2 Std.
Pastiera salata
2 Std.
Plumcake salato
1 Std. 30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Danubio salato
3h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Torta ubriaca al vino rosso
2 Std.
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min