Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Okonomiyaki
- 20 g de miel de abeja
- 30 g de salsa de soya
- 60 g de catsup
- 40 g de salsa Inglesa
Okonomiyaki
- 2 cebollas cambray, en tercios a lo largo y parte del tallo verde
- 200 g de agua
- 1 cdita de polvo dashi, instantáneo
- 4 huevos
- 160 g de harina de trigo
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de azúcar
- 400 g de col blanca, en juliana
- 40 g de jengibre encurtido, tipo "beni shoga", escurrido
- aceite de ajonjolí, para freír
- 120 g de milanesa de cerdo, cortado en rodajas finas (aprox. 2 mm) (ver Tip)
- mayonesa, para servir
- hojuelas de bonito, para servir
- cebollín, picado, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Naan (pan hindú)
2h
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2h 25min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 godz. 10 min
Bowl con falafel de lentejas y granada
2h 35min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 godz. 10 min
Garam masala
5min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1h
Gaspacho de elote y jalapeño
20 min
Burrito bibimbap
45 min
Biryani de cordero - India
1 godz. 20 min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Coliflor tikka masala
30 min