Zařízení & příslušenství
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Příprava 5min.
Celkový 15min.
350 gram
Suroviny
-
paprika merah dipanggang, diiris memanjang100 g
-
minyak zaitun ekstra virgin20 g
-
sari jeruk20 g
-
air10 g
-
saus pedas (tabasco) (opsional)1 - 2 tetes
-
mentega tawar potong kecil-kecil130 g
-
paprika bubuk (smoked paprika) atau paprika1 sdt
-
kuning telur4
-
garam sesuai selera½ - 1 sdt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 gram
Sodík
2299 mg
Protein
15.1 g
Kalorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Tuk
152 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
79.7 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mode Pengental TM6
24 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Steak Sauce
Žádné hodnocení
Sambal Petis
25min.
Sambal Ijo
20min.
Sambal Kacang Mede
25min.
Sambal Dadak
10min.
Sambal Cibiuk
10min.
Sambal Asam Udeung Aceh
10min.
Sambal Kecap
10min.
Selai Kacang
5min.
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Žádné hodnocení
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min.
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min.