Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 10 g di peperoncino piccante rosso, fresco senza semi, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori maturi, a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ - ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 280 g di pasta secca tipo farfalle, penne o fusilli
- 80 - 100 g di spinaci baby freschi
-
100
g di olive nere denocciolate
nebo 100 g di olive verdi denocciolate - 40 - 60 g di cipolla rossa a fette sottili (1 mm)
- 10 g di foglie di basilico fresche
- 200 - 250 g di mozzarella
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1345 kJ / 542 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 2171.8 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Caserecce integrali con melanzane e Feta
40 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Pasta fredda alle verdure
1 Std.
Spaghetti alla checca
40 Min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1 Std.
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 Min
Pasta caprese
20 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1 Std. 10 Min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 Min