Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 150 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini surgelati
- 320 g di pasta secca tipo trofie (cottura 12-15 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2775.4 kJ / 658.8 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Tuk
- 36.6 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 197.4 mg
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Carbonara vegetariana
30 min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40 min
Pasta caprese
20 Min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 min