Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 150 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini surgelati
- 320 g di pasta secca tipo trofie (cottura 12-15 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2775.4 kJ / 658.8 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Tuk
- 36.6 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 197.4 mg
Alternativní recepty
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55min
Pasta caprese
20min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40min
Pasta feta e pomodorini
30min
Pasta fredda alla caprese
40min