Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 150 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini surgelati
- 320 g di pasta secca tipo trofie (cottura 12-15 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2775.4 kJ / 658.8 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Tuk
- 36.6 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 197.4 mg
Alternativní recepty
Spatzle di farro con speck e zucchine
40 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2 Std.
Gnocchi al basilico e menta con salsa alle zucchine
1h 30min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min